logo
 
 
UZMANLAR

NURHAN ÜNSAL

NURHAN ÜNSAL Almanya 1977 doğumluyum. Maltepe Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans MBA master programını bitirdim. On yıl kadar telekominikasyon ve bankacılık sektörlerinde çalıştım. Kurumsal çalışma hayatımı  sonlandırdıktan sonra  uzun yıllar kişisel gelişim ve spor ile ilgilendim. Değişim Uzman olmak için Dünya Değişim Akademisi eğitimlerine katıldım. Bu eğitimlerde kendimde ve katılımcılarda çok güçlü, pozitif  ve kalıcı değişimler gerçekleşti. Bu sayede bu programların değişim gücünü çok net algıldım, yaşadım ve yaşıyorum. Gördüm ki  hayatımızda hangi olumsuzluk  olursa olsun, hangi çıkmaz olursa olsun çözüm var!  Dünya Değişim Akademisinde gerçek çözüm var. Bu çözümleri değişim isteyen kişilerle buluşturmak en büyük heyecanım ve mutluluğum.

NUR BAHAR TÜZÜNER

NUR BAHAR TÜZÜNER 26 Eylül 1993 yılında Ankara'da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ankara'da tamamladıktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazanıp 2012 yılında Samsun'a yerleştim. Web tasarım ve grafik animasyon alanında kendimi geliştirirken, öğrenim sürecim boyunca kişisel gelişim ve değişime olan merakım ve araştırmalarım sonucu Dünya Değişim Akademisi ile tanıştım. Kendime ve hayata olan bakışım, duruşum konusunda eksik olan bir şeyler vardı. Dünya Değişim Akademisi'ndeki değişim simyası ile taşlar yerine oturdu ve değişim başladı. Değişimin gücünü hissetikten sonra bu cevheri herkese sunmaya karar verdim ve değişim uzmanı oldum.
Şu anda Dünya Değişim Akademisi Şişli genel merkezinde uzmanlık yapmaktayım.

Sertifika No : 2018/004

ŞİRVAN YÜCEL

ŞİRVAN YÜCEL 1984 Sivas doğumludur, İstanbul’da yaşamaktadır. Düzce Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Mezunu olup 2. üniversitesini Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi olarak bitirmiştir. Sanat ve Sanatçı yönü daha ağır bastığı için 2008 ‘den bu yana Sanatla profesyonel olarak ilgilenmektedir. Doğu ve batı sanatlarını sentezleyerek kendine özgü bir tarz edinmiştir. Heykel, resim, ebru, çini alanlarında karma sergilere katılmıştır, yıllardır bir çok atölyelerde, özel okullarda, devlet okullarında, belediyeye bağlı yaşam beceri atölyelerinde, halk eğitim merkezlerinde ders vermiştir ve halen bir özel okulda ders vermektedir. Bunun yanı sıra spor ve sanat birbiriyle bağlantılıdır diyen sanatçı ve eğitimci, içsel yolculuğunu Dünya Değişim Akademisi'nde spor yaparak derinselleştirdiğini de eklemiştir, onun için spor ve sanat ayrılmaz bir bütün ve hayat felsefesidir.

Sertifika No : 2019/053

SEDEF GÖRGÜNAY

SEDEF GÖRGÜNAY 28/11/1978 yılında İstanbul'da doğdum. Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdekten sonra Açıköğretim Halkla ilişkiler bölümünde okudum. Sigortacılık ve bilişim sektörlerinde uzun yıllar çalıştım. Satış, pazarlama ve kişisel gelişim alanlarında birçok eğitim aldım. Çeşitli şirketlerin satış ve pazarlama departmanlarında uzmanlaşarak görev yaptım. İlerleyen yıllarda ticaret hayatına atıldım. Bir dönem İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleştim. Burada ticaret hayatımı noktalayıp kendimi kişisel gelişim alanında daha da çok eğittim. Kişisel gelişime olan ilgim nedeniyle 2019 yılında Dünya Değişim Akademisi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile açılan değişim uzmanlığı eğitimine katıldım ve değişim uzmanı oldum. Şu anda İstanbul'da Değişim Uzmanı olarak görev yapmaktayım.

Sertifika No : 2019/049

MERVE TANRIVERDİ

MERVE TANRIVERDİ 30.06.1983 İstanbul’da doğdum. Yeditepe Üniversitesi Halka İlişkiler Bölümünü kazandım, sonrasında eğitimime sunuculuk ve spikerlik eğitimi alarak devam ettim. Uzun yıllar televizyon sektöründe çalıştım, birçok tv kanalında sunuculuk yaptım. Çocukluğumdan beri hayatımda hep bir şeyleri değiştirmek istiyordum ama ne gücüm vardı, ne de bir fikrim. Sürekli bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım, pek tatmin olamadığım için araştırmalarım devam etti ve sonunda Dünya Değişim Akademisi hayatıma güneş gibi doğdu :) Benim için kaçırılmayacak muhteşem bir fırsattı. İlk katılımda bile değişimin gücünü hissetim ve bunu herkese sunmak için uzmanlık belgemi aldım.
“Kendini Değiştir Dünyan Değişsin” sözü beni çok etkilemişti, işte tam da bu sözü yaşamak için Dünya Değişim Akademisi'nin kapısından girin dünyanız değişsin.

Sertifika No : 2018/002

TUBA GÜNER

TUBA GÜNER 09 Ekim 1973 İstanbul’da doğdum. İlk, orta, lise ve Üniversite eğitimimi İstanbul’da tamamladım. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim bölümünden mezun oldum. 2003 yılından beri Görsel sanatlar öğretmenliği görevimi yapmaktayım.
Eğitimde konsantrasyon becerisinin geliştirilmesi, öğrenciyi derste daha verimli ve aktif tutan önemli bir yaklaşımdır. Bu konuda çalışmalar yaparak kendim geliştiriyorum ve çalışmaların bana kattıklarını öğrencilerime aktarmaya çalışıyorum. Çünkü özgünlük yaratıcılığı destekler. Kendi olabilen çocuğun farkındalığı da yükselir, tüm potansiyelleri üst düzeye ulaşır. Bu potansiyellerin başında odaklanma ve konsantrasyon gelir. Böylece, geleceğe güçlü iradeye sahip ve her işte başarılı bireyler hazırlayabiliriz.
 
Sertifika no: 2019/ 060

SERTİF ATAÇ

SERTİF ATAÇ
1983 yılında güneşin doğuşuyla Varto’da dünyaya geldim. 2000 yılında Mersin’de, Deniz Sandalcı’dan tiyatro eğitimi aldım. 2008 yılında ise Gençlik Kulübü ve
Çağdaş Drama Derneği’nde ve İDSA’da “Yaratıcı Drama Eğitmenlik Eğitimi” aldım.10 tiyatro oyununda ve 10 kısa filmde rol aldım. Çalıştığım eğitim kurumunda katılımcı
öğrenci gruplarımla 25 performansı (Tiyatro, Kısa Film, Pandomim, Jonglör, Dans, İllüzyon, ve sevgi içerikli atölyeler) sahneledim. İstanbul ve Sarıyer’de Tarih-Gezi, Kültür-Sanat, Çocuk Hakları ve Değerler Eğitimi içerikli önemli projelerde görev aldım. 2010 yılından itibaren Y. Drama Eğitmeni olarak çalışmaktayım. 2019 yılında Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile açılan Değişim Uzmanlığı sertifika programını tamamladım.  
Hobilerim; jonglörlük, binicilik ve dans…

 Sertifika No : 2019/057

NURTEN EREL

NURTEN EREL 1954 yılında Bodrum da doğdum. Bakırköy Lisesini 1971 yılında bitirdim. 1973 yılında adliyede çalışırken İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi Sultanahmet Maliye bölümüne başladım. 1978 de mezun oldum. Sonra evlendim ve iki çocuk sahibi oldum. 2019 yılında Dünya Değişim Akademisi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile sunulan Değişim Uzmanlığını aldım. Simdi bu alanda kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
 
Sertifika no: 2019/055

SERPİL GÜNSEREN

SERPİL GÜNSEREN 1967 yılında Niksar-Tokatta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Niksarda tamamladı. Lisans öğrenimini 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Bölümü’nden Harita ve Kadastro Mühendisi olarak tamamladı.
İş hayatına 1989 ile 1994 arasında özel sektörde değişik şirketlerde sigortalı olarak ve kısa bir sürede Kocaeli-Gebze İlçesinde serbest girişimci olarak çalıştı.
1994 Nisan ayında ise Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde memur olarak çalışmaya başladı. Eylül 2002 yılında Tekirdağ Kadastro Müdürlüğü’ne eş durumundan naklen tayin olup göreve başladı. Eylül  2002 -2018 yılına kadar Kadastro Müdürlüğü'nde farklı görevlerde çalıştı. 
15 Nisan 2018 tarihinde emekli oldu. 15-22 Haziran 2019 tarihleri arasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenlenen Değişim Uzmanlığı Programını tamamladı.
 
Sertifika No : 2019/051

BURÇİN AKHAN

BURÇİN AKHAN 1976 İstanbul doğumlu. Nişantaşı Kız Lisesi mezunu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünü bitirdikten sonra İstanbul Princess, Kuruçeşme Les Ottoman's gibi otel ve restaurant'ların muhasebe bölümlerinde çalıştı. Geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı sıkıcı gelen işinden ayrılıp kendini ve hayatını değiştirmek için Dünya Değişim Akademisi Beşiktaş merkezi açtı. İnsanlığa gerçek değişimi sunmak için Değişim Uzmanı olarak çalışmalarına, kişisel gelişim ve değişimine devam etmektedir.
 
Sertifika : 2019 / 048

DİLARA CENGİZLER

DİLARA CENGİZLER 03.09.1975 yılında İstanbul’da doğdum. İstanbul Üniversitesi Bilgisayarlı Muh. Ve Vergi Uygulamalarının ardından Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldum. Garanti Bankasında Portföy Yöneticiliği yaptıktan sonra kişisel gelişim şirketlerinde satış ve pazarlama bölümlerinde çalıştım. İş hayatım boyunca çalıştığım şirketler tarafından verilen bir çok eğitimden geçtim. Şu an da Değişim Uzmanı olarak görev yapmaktayım.
 
Sertifika no: 2018/023

AÇELYA CELKAN

AÇELYA CELKAN 1982 Adana Doğumlu olan Açelya Celkan Özel Şişli Terakki Lisesi Mezunudur. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünü tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Yüksek lisansına başlamıştır. Yüksek lisansının ardından Emirates Havayollarında çalışmak için 4 sene kadar Dubai'ye taşınmıştır.
Yeniyüzyıl Üniversitesi ve Dünya değişim Akademisi tarafından düzenlenen Değişim Uzmanlığı ve çeşitli kişisel gelişim eğitimleri alanında uzmanlık ve sertifika programlarına katılmıştır.
Açelya, DEĞİŞİM SENDE BAŞLAR mottosuna inanmakta ve halen kendi özüne doğru olan değiişim yolculuğunu sürdürmektedir.
 
Sertifika no: 2018/020

PELİN DUMAN

PELİN DUMAN 29.08.1984 yılında İzmir’de doğdum.  Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde İktisat okudum. Daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Executive  MBA aldım. 2006-2017 yılları arasında Garanti Bankası’nda çalıştım ve en son Bölge Müdür yardımcısı iken bankadan ayrıldım. Artık Değişim Uzmanlığı yaparak insanlığın pozitif yönde değişimi için çalışıyorum.
 
Sertifika No : 2018/017

NEVAL KÜTÜK

NEVAL KÜTÜK 06.04.1983 İstanbul doğumluyum. İlk orta ve lise öğrenimimi İstanbul'da tamamladım. Sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldum. Yüksek lisansımı Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yaptım. Ardından  öğretmenlik mesleğimi icra etmeye başladım. Çesitli okullarda rehberlik ve psikolojik danışmanlık, felsefe grubu öğretmenliği yaptım.
Aile danışmanlığı üzerine uzaktan eğitime katıldım ve kişisel gelişim, değişim ve psikoloji üzerine birçok eğitimler aldım.
Arkadaşımın önerisi ile Dünya Değişim Akademisi ile tanıştım ve bir değişim programına katıldıktan sonra degisim uzmanı olmaya karar verdim. Dünya Değişim Akademisi ve Yeniyüzyıl Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan değişim uzmanlığı eğitimini aldım ve değişim uzmanı oldum.
Şu an Dünya Değişim Akademisi merkezlerinde Değişim çalışmaları sunuyorum ve değişim teknikleri üzerine eğitimler veriyorum. Amacım herkeste değişim potansiyelini uyandırmak ve içsel değişimi hızlandırmak. 

Sertifika No: 2018 / 012

TUĞÇE TÜFEKÇİ

TUĞÇE TÜFEKÇİ 1978 İstanbul doğumluyum. Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunuyum. Beş yıl ilaç firmalarına danışmanlık veren bir ajansta çalıştım. Sonrasında kişisel gelişime olan ilgim nedeniyle çeşitli workshoplara ve nefes çalışmalarına katıldım. 2018 yılında Dünya Değişim Akademisi ve  Yeni Yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile açılan değişim uzmanlığı eğitimine katıldım ve değişim uzmanı oldum. Çalışmalarımı bu alanda devam ettirmekteyim.
 
Sertifika No: 2018/010

BİRGÜL YILDIRIM

BİRGÜL YILDIRIM 1977 yılında İstanbul’da doğdum. 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi muhasebe bölümünden mezun oldum. 2003 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdim. Endi Mağazaları, Gima AŞ. CarrefourSa, Electroworld AŞ. gibi kurumsal firmaların Muhasebe, Finans, Satınalma bölümlerinde çalıştım. Etkili İletişim, Etkili Sunum Teknikleri,  Yaratıcılık üzerine birçok eğitim ve sertifika programlarına katıldım. Kişisel gelişime her zaman ilgi duyduğum için bununla ilgili çalışmaları her zaman takip ettim. Ve Dünya Değişim Akademisi, Yeniyüzyıl Üniversitesi işbirliği ile sunulan Değişim Uzmanlığı eğitimlerini alarak bir Değişim Uzmanı oldum ve artık insanlara gerçek değişim araçlarının sunulması yönünde bu alanda çalışmalarıma devam ediyorum
 
Sertifika no : 2018/009

MİNE SARIBAY

MİNE SARIBAY 1971 yılında İstanbul’da doğdu. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1993 yılında çalışmaya başladığı Koç Allianz Sigorta A.Ş. Koç İşleri Pazarlama Müdürü olarak 2008 yılına dek görev yaptı. 2008-2010 döneminde ise Koç Topluluğu’nun bir başka şirketi olan Ram Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. de genel müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2011 yılında kendi sigorta acenteliği şirketini kurarak, 2019 yılına kadar devam etti. Çalışma hayatı boyunca yurt içinde ve dışında teknik, yönetimsel ve kişisel gelişim alanlarında çok sayıda eğitimlere katıldı.  2018 yılında Değişim Uzmanlığı sertifika programını tamamladı. Bireylere ve kurumlara değişime ihtiyaç duyulan alanlarda Değişim Uzmanı olarak değişim programlarını sunmakta, toplumun pozitif yönde değişimi için çalışmaktadır.
 
Sertifika no. 2018 / 006

NURHAN ÜNSAL

NURHAN ÜNSAL Almanya 1977 doğumluyum. Maltepe Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans MBA master programını bitirdim. On yıl kadar telekominikasyon ve bankacılık sektörlerinde çalıştım. Kurumsal çalışma hayatımı  sonlandırdıktan sonra  uzun yıllar kişisel gelişim ve spor ile ilgilendim. Değişim Uzman olmak için Dünya Değişim Akademisi eğitimlerine katıldım. Bu eğitimlerde kendimde ve katılımcılarda çok güçlü, pozitif  ve kalıcı değişimler gerçekleşti. Bu sayede bu programların değişim gücünü çok net algıldım, yaşadım ve yaşıyorum. Gördüm ki  hayatımızda hangi olumsuzluk  olursa olsun, hangi çıkmaz olursa olsun çözüm var!  Dünya Değişim Akademisinde gerçek çözüm var. Bu çözümleri değişim isteyen kişilerle buluşturmak en büyük heyecanım ve mutluluğum.

NUR BAHAR TÜZÜNER

NUR BAHAR TÜZÜNER 26 Eylül 1993 yılında Ankara'da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ankara'da tamamladıktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazanıp 2012 yılında Samsun'a yerleştim. Web tasarım ve grafik animasyon alanında kendimi geliştirirken, öğrenim sürecim boyunca kişisel gelişim ve değişime olan merakım ve araştırmalarım sonucu Dünya Değişim Akademisi ile tanıştım. Kendime ve hayata olan bakışım, duruşum konusunda eksik olan bir şeyler vardı. Dünya Değişim Akademisi'ndeki değişim simyası ile taşlar yerine oturdu ve değişim başladı. Değişimin gücünü hissetikten sonra bu cevheri herkese sunmaya karar verdim ve değişim uzmanı oldum.
Şu anda Dünya Değişim Akademisi Şişli genel merkezinde uzmanlık yapmaktayım.

Sertifika No : 2018/004

ŞİRVAN YÜCEL

ŞİRVAN YÜCEL 1984 Sivas doğumludur, İstanbul’da yaşamaktadır. Düzce Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Mezunu olup 2. üniversitesini Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi olarak bitirmiştir. Sanat ve Sanatçı yönü daha ağır bastığı için 2008 ‘den bu yana Sanatla profesyonel olarak ilgilenmektedir. Doğu ve batı sanatlarını sentezleyerek kendine özgü bir tarz edinmiştir. Heykel, resim, ebru, çini alanlarında karma sergilere katılmıştır, yıllardır bir çok atölyelerde, özel okullarda, devlet okullarında, belediyeye bağlı yaşam beceri atölyelerinde, halk eğitim merkezlerinde ders vermiştir ve halen bir özel okulda ders vermektedir. Bunun yanı sıra spor ve sanat birbiriyle bağlantılıdır diyen sanatçı ve eğitimci, içsel yolculuğunu Dünya Değişim Akademisi'nde spor yaparak derinselleştirdiğini de eklemiştir, onun için spor ve sanat ayrılmaz bir bütün ve hayat felsefesidir.

Sertifika No : 2019/053

SEDEF GÖRGÜNAY

SEDEF GÖRGÜNAY 28/11/1978 yılında İstanbul'da doğdum. Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdekten sonra Açıköğretim Halkla ilişkiler bölümünde okudum. Sigortacılık ve bilişim sektörlerinde uzun yıllar çalıştım. Satış, pazarlama ve kişisel gelişim alanlarında birçok eğitim aldım. Çeşitli şirketlerin satış ve pazarlama departmanlarında uzmanlaşarak görev yaptım. İlerleyen yıllarda ticaret hayatına atıldım. Bir dönem İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleştim. Burada ticaret hayatımı noktalayıp kendimi kişisel gelişim alanında daha da çok eğittim. Kişisel gelişime olan ilgim nedeniyle 2019 yılında Dünya Değişim Akademisi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile açılan değişim uzmanlığı eğitimine katıldım ve değişim uzmanı oldum. Şu anda İstanbul'da Değişim Uzmanı olarak görev yapmaktayım.

Sertifika No : 2019/049

MERVE TANRIVERDİ

MERVE TANRIVERDİ 30.06.1983 İstanbul’da doğdum. Yeditepe Üniversitesi Halka İlişkiler Bölümünü kazandım, sonrasında eğitimime sunuculuk ve spikerlik eğitimi alarak devam ettim. Uzun yıllar televizyon sektöründe çalıştım, birçok tv kanalında sunuculuk yaptım. Çocukluğumdan beri hayatımda hep bir şeyleri değiştirmek istiyordum ama ne gücüm vardı, ne de bir fikrim. Sürekli bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım, pek tatmin olamadığım için araştırmalarım devam etti ve sonunda Dünya Değişim Akademisi hayatıma güneş gibi doğdu :) Benim için kaçırılmayacak muhteşem bir fırsattı. İlk katılımda bile değişimin gücünü hissetim ve bunu herkese sunmak için uzmanlık belgemi aldım.
“Kendini Değiştir Dünyan Değişsin” sözü beni çok etkilemişti, işte tam da bu sözü yaşamak için Dünya Değişim Akademisi'nin kapısından girin dünyanız değişsin.

Sertifika No : 2018/002

TUBA GÜNER

TUBA GÜNER 09 Ekim 1973 İstanbul’da doğdum. İlk, orta, lise ve Üniversite eğitimimi İstanbul’da tamamladım. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim bölümünden mezun oldum. 2003 yılından beri Görsel sanatlar öğretmenliği görevimi yapmaktayım.
Eğitimde konsantrasyon becerisinin geliştirilmesi, öğrenciyi derste daha verimli ve aktif tutan önemli bir yaklaşımdır. Bu konuda çalışmalar yaparak kendim geliştiriyorum ve çalışmaların bana kattıklarını öğrencilerime aktarmaya çalışıyorum. Çünkü özgünlük yaratıcılığı destekler. Kendi olabilen çocuğun farkındalığı da yükselir, tüm potansiyelleri üst düzeye ulaşır. Bu potansiyellerin başında odaklanma ve konsantrasyon gelir. Böylece, geleceğe güçlü iradeye sahip ve her işte başarılı bireyler hazırlayabiliriz.
 
Sertifika no: 2019/ 060

SERTİF ATAÇ

SERTİF ATAÇ
1983 yılında güneşin doğuşuyla Varto’da dünyaya geldim. 2000 yılında Mersin’de, Deniz Sandalcı’dan tiyatro eğitimi aldım. 2008 yılında ise Gençlik Kulübü ve
Çağdaş Drama Derneği’nde ve İDSA’da “Yaratıcı Drama Eğitmenlik Eğitimi” aldım.10 tiyatro oyununda ve 10 kısa filmde rol aldım. Çalıştığım eğitim kurumunda katılımcı
öğrenci gruplarımla 25 performansı (Tiyatro, Kısa Film, Pandomim, Jonglör, Dans, İllüzyon, ve sevgi içerikli atölyeler) sahneledim. İstanbul ve Sarıyer’de Tarih-Gezi, Kültür-Sanat, Çocuk Hakları ve Değerler Eğitimi içerikli önemli projelerde görev aldım. 2010 yılından itibaren Y. Drama Eğitmeni olarak çalışmaktayım. 2019 yılında Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile açılan Değişim Uzmanlığı sertifika programını tamamladım.  
Hobilerim; jonglörlük, binicilik ve dans…

 Sertifika No : 2019/057

NURTEN EREL

NURTEN EREL 1954 yılında Bodrum da doğdum. Bakırköy Lisesini 1971 yılında bitirdim. 1973 yılında adliyede çalışırken İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi Sultanahmet Maliye bölümüne başladım. 1978 de mezun oldum. Sonra evlendim ve iki çocuk sahibi oldum. 2019 yılında Dünya Değişim Akademisi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile sunulan Değişim Uzmanlığını aldım. Simdi bu alanda kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
 
Sertifika no: 2019/055

SERPİL GÜNSEREN

SERPİL GÜNSEREN 1967 yılında Niksar-Tokatta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Niksarda tamamladı. Lisans öğrenimini 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Bölümü’nden Harita ve Kadastro Mühendisi olarak tamamladı.
İş hayatına 1989 ile 1994 arasında özel sektörde değişik şirketlerde sigortalı olarak ve kısa bir sürede Kocaeli-Gebze İlçesinde serbest girişimci olarak çalıştı.
1994 Nisan ayında ise Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde memur olarak çalışmaya başladı. Eylül 2002 yılında Tekirdağ Kadastro Müdürlüğü’ne eş durumundan naklen tayin olup göreve başladı. Eylül  2002 -2018 yılına kadar Kadastro Müdürlüğü'nde farklı görevlerde çalıştı. 
15 Nisan 2018 tarihinde emekli oldu. 15-22 Haziran 2019 tarihleri arasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenlenen Değişim Uzmanlığı Programını tamamladı.
 
Sertifika No : 2019/051

BURÇİN AKHAN

BURÇİN AKHAN 1976 İstanbul doğumlu. Nişantaşı Kız Lisesi mezunu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünü bitirdikten sonra İstanbul Princess, Kuruçeşme Les Ottoman's gibi otel ve restaurant'ların muhasebe bölümlerinde çalıştı. Geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı sıkıcı gelen işinden ayrılıp kendini ve hayatını değiştirmek için Dünya Değişim Akademisi Beşiktaş merkezi açtı. İnsanlığa gerçek değişimi sunmak için Değişim Uzmanı olarak çalışmalarına, kişisel gelişim ve değişimine devam etmektedir.
 
Sertifika : 2019 / 048

DİLARA CENGİZLER

DİLARA CENGİZLER 03.09.1975 yılında İstanbul’da doğdum. İstanbul Üniversitesi Bilgisayarlı Muh. Ve Vergi Uygulamalarının ardından Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldum. Garanti Bankasında Portföy Yöneticiliği yaptıktan sonra kişisel gelişim şirketlerinde satış ve pazarlama bölümlerinde çalıştım. İş hayatım boyunca çalıştığım şirketler tarafından verilen bir çok eğitimden geçtim. Şu an da Değişim Uzmanı olarak görev yapmaktayım.
 
Sertifika no: 2018/023

AÇELYA CELKAN

AÇELYA CELKAN 1982 Adana Doğumlu olan Açelya Celkan Özel Şişli Terakki Lisesi Mezunudur. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünü tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Yüksek lisansına başlamıştır. Yüksek lisansının ardından Emirates Havayollarında çalışmak için 4 sene kadar Dubai'ye taşınmıştır.
Yeniyüzyıl Üniversitesi ve Dünya değişim Akademisi tarafından düzenlenen Değişim Uzmanlığı ve çeşitli kişisel gelişim eğitimleri alanında uzmanlık ve sertifika programlarına katılmıştır.
Açelya, DEĞİŞİM SENDE BAŞLAR mottosuna inanmakta ve halen kendi özüne doğru olan değiişim yolculuğunu sürdürmektedir.
 
Sertifika no: 2018/020

PELİN DUMAN

PELİN DUMAN 29.08.1984 yılında İzmir’de doğdum.  Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde İktisat okudum. Daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Executive  MBA aldım. 2006-2017 yılları arasında Garanti Bankası’nda çalıştım ve en son Bölge Müdür yardımcısı iken bankadan ayrıldım. Artık Değişim Uzmanlığı yaparak insanlığın pozitif yönde değişimi için çalışıyorum.
 
Sertifika No : 2018/017

NEVAL KÜTÜK

NEVAL KÜTÜK 06.04.1983 İstanbul doğumluyum. İlk orta ve lise öğrenimimi İstanbul'da tamamladım. Sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldum. Yüksek lisansımı Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yaptım. Ardından  öğretmenlik mesleğimi icra etmeye başladım. Çesitli okullarda rehberlik ve psikolojik danışmanlık, felsefe grubu öğretmenliği yaptım.
Aile danışmanlığı üzerine uzaktan eğitime katıldım ve kişisel gelişim, değişim ve psikoloji üzerine birçok eğitimler aldım.
Arkadaşımın önerisi ile Dünya Değişim Akademisi ile tanıştım ve bir değişim programına katıldıktan sonra degisim uzmanı olmaya karar verdim. Dünya Değişim Akademisi ve Yeniyüzyıl Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan değişim uzmanlığı eğitimini aldım ve değişim uzmanı oldum.
Şu an Dünya Değişim Akademisi merkezlerinde Değişim çalışmaları sunuyorum ve değişim teknikleri üzerine eğitimler veriyorum. Amacım herkeste değişim potansiyelini uyandırmak ve içsel değişimi hızlandırmak. 

Sertifika No: 2018 / 012

TUĞÇE TÜFEKÇİ

TUĞÇE TÜFEKÇİ 1978 İstanbul doğumluyum. Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunuyum. Beş yıl ilaç firmalarına danışmanlık veren bir ajansta çalıştım. Sonrasında kişisel gelişime olan ilgim nedeniyle çeşitli workshoplara ve nefes çalışmalarına katıldım. 2018 yılında Dünya Değişim Akademisi ve  Yeni Yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile açılan değişim uzmanlığı eğitimine katıldım ve değişim uzmanı oldum. Çalışmalarımı bu alanda devam ettirmekteyim.
 
Sertifika No: 2018/010

BİRGÜL YILDIRIM

BİRGÜL YILDIRIM 1977 yılında İstanbul’da doğdum. 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi muhasebe bölümünden mezun oldum. 2003 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdim. Endi Mağazaları, Gima AŞ. CarrefourSa, Electroworld AŞ. gibi kurumsal firmaların Muhasebe, Finans, Satınalma bölümlerinde çalıştım. Etkili İletişim, Etkili Sunum Teknikleri,  Yaratıcılık üzerine birçok eğitim ve sertifika programlarına katıldım. Kişisel gelişime her zaman ilgi duyduğum için bununla ilgili çalışmaları her zaman takip ettim. Ve Dünya Değişim Akademisi, Yeniyüzyıl Üniversitesi işbirliği ile sunulan Değişim Uzmanlığı eğitimlerini alarak bir Değişim Uzmanı oldum ve artık insanlara gerçek değişim araçlarının sunulması yönünde bu alanda çalışmalarıma devam ediyorum
 
Sertifika no : 2018/009

MİNE SARIBAY

MİNE SARIBAY 1971 yılında İstanbul’da doğdu. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1993 yılında çalışmaya başladığı Koç Allianz Sigorta A.Ş. Koç İşleri Pazarlama Müdürü olarak 2008 yılına dek görev yaptı. 2008-2010 döneminde ise Koç Topluluğu’nun bir başka şirketi olan Ram Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. de genel müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2011 yılında kendi sigorta acenteliği şirketini kurarak, 2019 yılına kadar devam etti. Çalışma hayatı boyunca yurt içinde ve dışında teknik, yönetimsel ve kişisel gelişim alanlarında çok sayıda eğitimlere katıldı.  2018 yılında Değişim Uzmanlığı sertifika programını tamamladı. Bireylere ve kurumlara değişime ihtiyaç duyulan alanlarda Değişim Uzmanı olarak değişim programlarını sunmakta, toplumun pozitif yönde değişimi için çalışmaktadır.
 
Sertifika no. 2018 / 006
 
Dünya Değişim Akademisi
(507) 601 62 99

Tüm hakları Dünya Değişim Akademisi adına saklıdır! Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.

Dünya Değişim Akademisi gizlilik sözleşmesi

Mobil uyumlu site yazılımı: www.eticaret.com.tr